Namık Kemal İlkokulu
Yeni Mahalle Bölge Sokak No12 ELAZIĞ

VİZYON

Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle cazibe merkezi haline gelmiş, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda yetenekleri ve yeterlilikleri göz önüne alınarak, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine Eğitim, Öğretim, Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.

BAŞARILAR

DEĞERLERİMİZ NAMIK KEMAL İLKOKULU olarak; 1. Çalışanlarımız, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile açık iletişim ve empati kurarız. 2. Okuldaki tüm süreçlere okul toplumunun katılımını esas alırız. 3. Çalışanların kendini güvende hissetmesini, işbirliğine dayalı çalışmasını ve kendini sürekli geliştirmesini sağlarız. 4. Eğitim - Öğretim’de “öğrenciyi”; yönetimde “okulu” merkeze alırız. 5. Öğrenci başarısını ve mutluluğunu temel alarak Kaliteli Eğitim’den ödün vermeyiz. 6. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunmak isteyen okul toplumunun tüm bireylerini destekleriz. 7. Öğrencilerimizi kendisiyle ve toplumla barışık, sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetiştiririz.

İkili Öğretim

07:30 Başlama 12:20 Bitiş 12:30 Başlama 17:20 Bitiş