KADROMUZ

İLHAN MAKİNİST - OKUL MÜDÜRÜ

02.03.1988 tarihinde Ağrı İlinin Doğubayazıt İlçesinde sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 30 Eylül 1992 tarihinde Elazığ İli Palu İlçesi Karasalkım Köyü´ne sınıf öğretmeni olarak atandı. 1995 yılında Elazığ Merkez 60. Yıl İlkokuluna sınıf öğretmeni olarak atandı. Daha sonra aynı okulda müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2009 yılında Elazığ Merkez Ziya Gökalp İlkokuluna atandı ve bu okulda bir yıl müdür olarak görev yaptı. 2010 yılında Elazığ Valiliği Proje Ofisinde mali sorumlu olarak görev yaptı. 2011 yılında Elazığ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürlüğü görevini yürüttü. Daha sonra 8 yıl Elazığ İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinde bulundu. 15 Temmuz 2018 tarihinden itibaren okulumuzda müdür olarak görev yapmaktadır.

Evli ve üç erkek çocuk babasıdır.