2018-2019 OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

Okulumuz Aile Birliğinin 2019 - 2020 Eğitim - Öğretim yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 24.10.2019 Perşembe günü saat 11.10´da okulumuzda yapılacaktır. Tüm velilerimize ve ilgililere duyrulur.

GÜNDEM MADDELERİ :

1. Açılış ve yoklama.

2. Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde istiklal marşının okunması.

3. Açık oylama ile veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir kâtip seçiminin yapılması.

4. Okul Müdürü İlhan MAKİNİST´in  Açılış Konuşması,

5.Yönetim kurulu ve denetleme kuruluna asıl ve yedek olarak liste halinde oylanarak seçim yapılması.

•Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asıl ve 5 yedek üye seçiminin açık oylamayla seçilmesi.

• Denetleme Kuruluna; veliler arasından 1 asıl ve 1 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

6. Bir önceki döneme ait yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporlarının görüşülmesi ve ibra edilmesi.

7. 2019-2020 eğitim-öğretim yılı tahmini bütçesinin görüşülmesi.

8. İhtiyaçların giderilmesine yönelik okul-aile birliği yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

9. Hizmet kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi.

10. Genel konuların görüşülmesi,

11. Dilek ve temenniler.